Të gjitha Njoftimet

QTA Kurse te gjuhes gjermane 1/1
Tiranë Individ
Po planifikoni të shkoni me studentime në Gjermani ose Austri? Apo do të zhvendoseni dhe nuk keni Lexo më tepër
21.12.2022

0 Lek

QTA Kurse ne programin internacional IGCSE 1/4
Tiranë Individ
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin International General Certificate of Se Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

QTA Pergatitje per Maturen Shteterore 2023 1/4
Tiranë Individ
Të dashur maturantë, QTA, si një qendër ekselence, ju fton të merrni pjesë në programin e p Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

QTA Trajnim profesional ne Front End Develop 1/3
Tiranë Individ
QTA – Trajnim profesional në Front-End Developer Gjithmonë keni dashur që të zhvilloni një f Lexo më tepër
09.12.2022

25000 Lek

QTA Kurse ne programin internacional IB 1/1
Tiranë Individ
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin IB (International Baccalaureate). Çfar Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

QTA Kurse ne programin internacional A Level 1/1
Tiranë Individ
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin A-Levels. Çfarë është A-Levels? Ad Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

QTA Trajnim profesional ne gjuhen Java 1/1
Tiranë Individ
QTA fton të gjithë studentët dhe personat që kanë dëshirë të mësojnë gjuhën e programimit Lexo më tepër
09.12.2022

30000 Lek

Trajnim profesional ne gjuhen C Sharp 1/1
Tiranë Individ
Tashmë krijimi i programeve dhe aplikacioneve është i thjeshtë ✨ vetëm duke studiuar pranë Q Lexo më tepër
09.12.2022

30000 Lek

QTA Trajnim profesional ne Graphic Design 1/2
Tiranë Individ
Nëse doni një karrierë të suksesshme 💡 si dizajner, tashmë mundeni. QTA ofron paketën profe Lexo më tepër
09.12.2022

25000 Lek

Kurse per gjuhen angleze QTA 1/1
Tiranë Individ
Regjistrimet janë hapur. Mirëpresim të gjithë nxënësit dhe studentët 👨‍🎓 që duan të Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

QTA Kurse per gjuhen italiane 1/1
Tiranë Individ
A e dini që QTA është një qendër që ofron kurse dhe çertifikime ndërkombëtare të gjuhës i Lexo më tepër
09.12.2022

0 Euro

QTA Trajnim profesional ne programim Financa 1/1
Tiranë Individ
Financa 5 📊 është një program shumë i njohur në fushën e kontabilitetit 📉 e cilapërdore Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

Kurse ne gjuhen gjermane 1/1
Tiranë Individ
Tashmë të mësosh gjuhën gjermane 🇩🇪 nuk do të jetë më e vështirë. QTA ofron kurse të Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

Trajnim profesional ne paketen Office 1/1
Tiranë Individ
Keni hasur gjithmonë vështirëse për të krijuar dokumente në Word 📄, për të bërë llogari Lexo më tepër
09.12.2022

10000 Lek

QTA Kurse ne lenden e matematikes 1/1
Tiranë Individ
Nëse dëshironi të keni rezultate të shkëlqyera në lëndën e Matematikës, QTA ju fton të mer Lexo më tepër
09.12.2022

0 Lek

QTA Trajnim profesional ne AutoCAD dhe Revit 1/1
Tiranë Individ
A e dini që në QTA do të gjeni të vetmit profesionist që do ju orientojnë në karrierë? Trajn Lexo më tepër
09.12.2022

15000 Lek

QTA Kurse intesive ne gjuhe te huaja 1/3
Tiranë Individ
Mëso një gjuhë të re në QTA. Tek ne do të gjeni të vetmit pedagogë që do arrijnë tju perfe Lexo më tepër
09.12.2022

1000 Lek

QTA Kurs 2 ditor Graphic Design 1/1
Tiranë Individ
Jeni të kushtuar ndaj punës dhe nuk keni kohë të kryeni një trajnim? Qendra e Trajnimeve të Av Lexo më tepër
09.12.2022

5000 Lek

QTA Kurse ne Analize Matematike 1 1/1
Tiranë Individ
Nëse je një student dhe të duhet të përmirësohesh në lëndën e Analizës Matematikore 1, QTA Lexo më tepër
09.12.2022

1000 Lek

QTA kurse ne Analize Matematike 2 1/1
Tiranë Individ
A e dini që QTA është lider për të përgatitur studentët në lëndët e tyre në universitet? Lexo më tepër
09.12.2022

1000 Lek

© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.