Të gjitha Njoftimet

Programim ne Java  Kurs universitar 1/1
Tiranë Individ
Gjuha më e fuqishme dhe më e përdorura, gjuha Java, është dhe do të jetë një gjuhë që gjit Lexo më tepër
05.12.2022

28000 Lek

Programim ne CSHARP KURS UNIVERSITAR 1/1
Tiranë Individ
Një nga gjuhët më të bukura dhe të përdorura vjen me një super kurs tek ne. Leksione, detyra Lexo më tepër
30.11.2022

28000 Lek

Programim ne Python KURS UNIVERSITAR 1/1
Tiranë Individ
Dëshironi të mësoni një gjuhë programimi si Python dhe të çertifikoheni në nivel ndërkombë Lexo më tepër
29.11.2022

25000 Lek

Programim ne C++ KURS UNIVERSITAR 1/1
Tiranë Individ
A e di që tashmë ka një mënyrë që të mësosh gjuhën C++ siç duhet? Trajnimi që ofrojmë n Lexo më tepër
29.11.2022

25000 Lek

BLACK FRIDAY!!! 50 ulje ne kurset e Programim 1/1
Tiranë Individ
E keni dëgjuar? BOOM ofertash në qendrën tonë. Po, po, deri në 40%-50% ulje për kurset e Progr Lexo më tepër
22.11.2022

1 Lek

Kodim pr fmij 1/1
Tiranë Individ
Kodim për fëmijë. Kursi më i ri për të gjithë femijët nga mosha 6 vjeç deri në 17 vjeç. Lexo më tepër
14.11.2022

15000 Lek

Trajnim profesional n Windows Server 1/1
Tiranë Individ
Tashmë mund të mësoni sesi të menaxhoni një Windows Server nga shtëpia. Merrni pjesë në traj Lexo më tepër
04.11.2022

25000 Lek

Trajnim profesional n SQL 1/1
Tiranë Individ
Jeni të interesuar sesi të dhënat tuaja ruhen nëpër website të ndryshme? Trajnimi i Database p Lexo më tepër
04.11.2022

25000 Lek

Trajnim i avancuar ne Graphic Design 1/1
Tiranë Individ
Keni menduar ndonjëherë sesi krijohet një libër? Ose, a keni pyetur sesi mund të krijoni logo p Lexo më tepër
13.10.2022

18000 Lek

Trajnim i avancuar ne paketen Office 1/1
Tiranë Individ
Bëhuni një ekspertë në paketën Microsoft Office duke marrë pjesë në trajnimin e avancuar të Lexo më tepër
12.10.2022

100 Euro

PROGRAMIM Trajnim i avancuar ne gjuhen C 1/1
Tiranë Individ
Gjithmonë keni pasur dëshirë të krijoni aplikacione desktop por nuk keni pasur kohë dhe nuk ken Lexo më tepër
11.10.2022

25000 Lek

PROGRAMIM  Trajnim i avancuar ne gjuhen Java 1/1
Tiranë Individ
Gjithmonë keni pasur dëshirë të krijoni aplikacione të avancuara por nuk keni pasur kohë dhe n Lexo më tepër
11.10.2022

25000 Lek

Kurse programimi ONLINE njesoj si ne klase 1/1
Tiranë Individ
Qendra e kurseve Adronis ofron trajnime programimi ne gjuhet: C, C++, C#, Java dhe Python. Trajn Lexo më tepër
04.10.2022

0 Lek

Kurse per menaxhimin e rrjeteve sociale 1/1
Tiranë Individ
Qendra Adronis hap regjistrimet për kursin e menaxhimit të rrjeteve sociale. Kursi do ju përgatis Lexo më tepër
04.10.2022

20000 Lek

© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.