Të gjitha Njoftimet

Mercedes Benz B Class 2007 1/6
Elbasan Individ
Mercdes benz b class Viti 2007 Kambio : automatike 7 G Kilometrat 250.000 Makina eshte sport Ma Lexo më tepër
16.06.2023

4500 Euro

Kondicioner Mitsubishi Electric 1/4
Elbasan Individ
POROSIT ONLINE +355696666061 Kondicioner Mitsubishi Electric Porosit tani dhe përfito montimin fa Lexo më tepër
09.05.2023

790 Euro

Kondicionere Mitsubishi Electric 12 18 24 1/1
Elbasan Individ
Kondicionere Mitsubishi Electric 9000Btu 12000Btu 18000Btu 24000Btu 30000Btu Lexo më tepër
28.11.2022

850 Euro

Kondicionere Mitsubishi Electric Tokesore 1/1
Elbasan Individ
Kondicioner Mitsubishi Electric Porosit tani dhe përfito montimin falas !!! 👉🏻Sistem Ngrohj Lexo më tepër
15.09.2022

1 Euro

KONDICIONERE SENIO CLIMA NOVA CLIMA 1/7
Elbasan Individ
22.07.2022

550 Euro

Kondicionere MITSUBISHI ELECTRIC 1/3
Elbasan Individ
Kondicioner Mitsubishi Electric Porosit tani dhe përfito montimin falas !!! 👉🏻Sistem Ngroh Lexo më tepër
12.07.2022

800 Euro

Kondicionere MITSUBISHI ELECTRIC 1/1
Elbasan Individ
ESC-CLIMA Sistem Ngrohje & Ftohje ☀️❄️ ♻️Gaz Elologjikë R32 WI-FI OPSIONAL Klasi En Lexo më tepër
10.06.2022

850 Euro

Kondicionere Mitsubishi Electric ❄️☀️ 1/2
Elbasan Individ
Porosit tani dhe përfito montimin falas !!! 👉🏻Sistem Ngrohje & Ftohje ☀️❄️ ♻️Ga Lexo më tepër
02.06.2022

800 Euro

Kondicionere MITSUBISHI ELECTRIC MSZ 1/3
Elbasan Individ
POROSIT TANI +355696666061 Kondicioner MITSUBISHI ELECTRIC LINJA MSZ-LN Porosit tani dhe përfito Lexo më tepër
30.05.2022

2000 Euro

Kondicionere MITSUBISHI ELECTRIC  ☀️❄️ 1/3
Elbasan Individ
POROSIT TANI +355696666061 Kondicioner Mitsubishi Electric Porosit tani dhe përfito montimin fal Lexo më tepër
29.05.2022

850 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.