Të gjitha Njoftimet

Shitet Ford S Max 6+1 1/8
Tiranë Individ
Ford S Max 6+1, viti 2006, motor 2000 nafte , Sistem DVD dhe radio me CD, dritare elektrike, xham Lexo më tepër
18.05.2021

6000 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.