Rreth Nesh

Ne jemi një komunitet ku mallrat e përdorura dhe të reja rishpërndahen për të mbushur një nev

Adresa

Bulevardi Kryesor

Të gjitha Njoftimet

1/1
Tiranë Biznes
Ofertë Kit Sistem Alarmi me kartë SIM Seti përfshin: Centralin + Tastierë GSM që bën thirrje Lexo më tepër
13.01.2022

16900 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shitet Sensor Tymi me Bateri I përshtatshëm për Shtëpi, Zyra, Magazina etj Punon i vec Lexo më tepër
13.01.2022

1500 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shitet Kabell Antene Coaxial RG6 Baker 100M Sasi e limituar Cmimi në ofertë 1000 Lek (Fi Lexo më tepër
13.01.2022

1000 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Set Kamera Makine Full HD Seti Përmban: Kamerën Para Kamera e Pasme Aksesorët përkat Lexo më tepër
13.01.2022

4800 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shitet P2P Phone Camera Funksionet : IP HD Camera Thirrje nga Telefoni drejt Kamerës d Lexo më tepër
13.01.2022

5400 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte Set Kamerash Sigurie HD Ne set jan te perfshira : 4Kamera te Brendshme High Definitio Lexo më tepër
02.01.2022

14400 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shiten Kamera Sigurie importuar nga Anglia. Kamera Indoor HD AHD Night Vision Sasi e limi Lexo më tepër
26.10.2021

1490 Lek

 

© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.