Të gjitha Njoftimet

SHITET JUMBO IMO ADR LAG OLEGGER 1/2
Durrës Individ
Pershkrimi -- JUMBO -IMO ADR LAG OLEGGER INTERMODALE Targa -- AIR363 384417 KM Lexo më tepër
16.06.2023

8500 Euro

Shitet Iveco 1/2
Durrës Individ
Pershkrimi -- IVECO MAGIRUS AS440S/60 RALLA VARIABILE ROSSO Targa -- AB286EU kambio automatik t Lexo më tepër
16.06.2023

15000 Euro

SHITET IVECO MAGIRUS60 RALLA 1/4
Durrës Individ
NGJYR E BARDHE NE GJENDJE TE MIR PUNE E GATESHME PER CDO PROVE CMIM I ARSYESHEM TAKSA TE PAGUARA Lexo më tepër
16.06.2023

15000 Euro

Shitet Pirun Mbajtes 1/4
Durrës Individ
Shitet Pirun Mbajtes Ne gjendje te mir pune e mirembajtur dhe e gateshme per cdo prove shirbime Lexo më tepër
16.06.2023

12000 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.