Të gjitha Njoftimet

1/2
Tiranë Individ
Shitet apartament 1+1, ne Yzberisht, te rruga 3 Deshmoret. Apartamenti ndodhet ne katine e 6-te dhe Lexo më tepër
22.01.2021

45000 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.