Të gjitha Njoftimet

Vile karakteristike 1/8
Gjirokastër Individ
Shitet vile ne gjirokaster, lagja Palorto, banese dy kateshe, 300 m2, siperfaqe trualli 150 m2 dhe s Lexo më tepër
20.02.2021

8000000 Lek

© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.