• Bicikleta
  • +355 693467783
  • Shqipëri
  • Tiranë
Rreth Nesh

Adresa

Të gjitha Njoftimet

1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte Biciklet Bianchi Kosh, parafango, zgare Info Whatsapp ose Viber Lexo më tepër
17.05.2021

7900 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte ischer Bike e kompletuar me zgare dhe parafango. 26inch.Marshe Shimano 7×3. Shale dh Lexo më tepër
23.11.2020

90 Euro

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Bike Chaka Goma te reja 26inch dhe Shale e re Marshe shimano 7×3 Info whatsapp ose Viber Lexo më tepër
23.11.2020

10000 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Oferte Speciale Shitet Moongose Bike MTB 26CE Moongose Project Shal dhe Goma te reja. Marsha Shim Lexo më tepër
23.11.2020

9500 Lek

1/2
Tiranë Biznes
Okazion TECHNO BIKE (From Germany) Full Suspension. Amortizator para dhe ne mes. 26-inch. Marshe S Lexo më tepër
23.11.2020

100 Euro

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Biciklete me amortizim para dhe mbrapa 26inch. Marshe 7x3 Goma dhe Companjol te ri. Info Lexo më tepër
23.11.2020

8500 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte Effedi Bikes Disqe 26inch Gjendja shum e mir, e kompletuar me zgar dhe parafango. Ma Lexo më tepër
23.11.2020

9500 Lek

1/2
Tiranë Biznes
Shitet Biciklet MTB akull e re Goma dhe disqe origjinale. Parafango dhe shale e re Marshe Shimano Lexo më tepër
23.11.2020

10000 Lek

 

© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.