Të gjitha Njoftimet

SHITET APARTAMENT 1+1 NE ILIRIA PLAZH! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 7 banim ne nje pallat te ri me ashensor dhe me administrim te rregull Lexo më tepër
25.05.2022

40000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1 NE PLAZH! 1/7
Durrës Individ
Shitet apartament 1+1 ne plazh Durres . Apartamenti ndodhet ne katin e 6 banim ne nje pallat te ri m Lexo më tepër
25.05.2022

40000 Euro

JEPET ME QIRA GARZIONERE NE PLAZH! 1/9
Durrës Individ
Garzoniera ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri me punime shume cilesore ne pazh, Durres. Or Lexo më tepër
25.05.2022

200 Euro

JEPET ME QIRA APARTAMENT 1+1 NE GOLEM! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 4-ter te nje palliti te ri pran “Murrizit” ne Golem. Organizohet Lexo më tepër
25.05.2022

200 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1+VERANDE NE PLAZH! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 2 ne nje pallat te ri ne zonen e plazhit . Organizohet nga 1 dhome nd Lexo më tepër
17.05.2022

45000 Euro

SHITET GARZONIERE ME MUNDESI KTHIMI NE 1+1 NE 1/8
Durrës Individ
Garzonierja ndodhet ne katin e 2 banim ne nje pallat te ri me ashensor dhe administrim . Organizohet Lexo më tepër
17.05.2022

30000 Euro

SHITET APARTAMENT 2+1 PRANE FLAGSHIPIT! 1/8
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te banimit te nje pallati te ri pa ashensor ne qender te Durresit. Lexo më tepër
17.05.2022

63000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1 NE PLAZH! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri me ashensor, me punime cilesore dhe me admi Lexo më tepër
17.05.2022

55000 Euro

SHITET APARTAMENT 2+1 NE ILIRIA 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te banimit te nje pallati te ri teper cilesor te pajisur me ashenso Lexo më tepër
17.05.2022

55000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1 NE PLAZH, DURRES! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 5 banim ne nje pallat te ri me ashensor dhe me administrim te rregull Lexo më tepër
17.05.2022

37000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1 NE PLAZH! 1/7
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te nje pallati ekzistues ne Iliria plazh . Organizohet nga 1 korrid Lexo më tepër
29.04.2022

33000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1+VERANDE NE PLAZH! 1/8
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 2 ne nje pallat te ri ne zonen e plazhit . Organizohet nga 1 dhome nd Lexo më tepër
29.04.2022

45000 Euro

SHITET GARZONIERE ME MUNDESI KTHIMI NE 1+1 NE 1/8
Durrës Individ
Garzonierja ndodhet ne katin e 2 banim ne nje pallat te ri me ashensor dhe administrim . Organizohet Lexo më tepër
29.04.2022

30000 Euro

JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1+2 PRANE BLUE STA 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 3 te nje pallati te ri me ashensor dhe me administrim prane Bluestari Lexo më tepër
29.04.2022

300 Euro

SHITET APARTAMENT 3+1 TE SPITALI DURRES! 1/7
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 6 te nje pallati te ri me ashensor. Disponon 96m2 ne certefikate dhe Lexo më tepër
28.04.2022

70000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1 NE PLAZH! 1/8
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te nje pallati te ri me administrim te rregullt , me ashensor dhe m Lexo më tepër
28.04.2022

36500 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1+VERANDE NE PLAZH! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne nje pallat te ri i mbaruar ne 2020 me cilesi teper te larte ne zonen e Plazhi Lexo më tepër
28.04.2022

55000 Euro

JEPET ME QIRA KATI I 2 NJE VILE! 1/11
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 2 te nje vile mbrapa Galaktikut. Ne hyrje ka nje korridor qe ben shpe Lexo më tepër
28.04.2022

200 Euro

SHITET APARTAMET 1+1 TEK FIDANISHTJA 1/1
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Disponon 57.44m2 ne certifikate dhe or Lexo më tepër
28.04.2022

40000 Euro

SHITET APARTAMENTI 1+1 PRANE SHKOLLES SE MUZI 1/8
Durrës Individ
Shitet apartamet 1+1 prane shkolles se muzikes me nje siperfaqe 50.3m2, ndodhet ne katin e 4-te te b Lexo më tepër
22.04.2022

50000 Euro

SHITET GARSONIERE TE STADIUMI! 1/8
Durrës Individ
Garzonieria ndodhet ne katin e 1 nga toka te nje pallati egzistues. Organizohet ne nje dhome ndenje, Lexo më tepër
22.04.2022

22000 Euro

JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 TE BASHKIA! 1/8
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 2 te nje pallati te ri me ashensor afer Gjykates. Ne hyrje ka nje kor Lexo më tepër
22.04.2022

180 Euro

SHITET APARTAMENT 2+1+2 TE STADIUMI! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 7 te nje pallati te ri me ashensor me administrim te rregullt prane S Lexo më tepër
22.04.2022

87000 Euro

SHITET APARTAMENT 1+1 NE VIJE TE PARE ME DETI 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te nje pallati i pa demtuar nga termeti ne vijen e pare me detin m Lexo më tepër
22.04.2022

45000 Euro

SHITET APARTAMENT 2+1+2 TE STADIUMI! 1/9
Durrës Individ
Apartamenti ndodhet ne katin e 5 te nje pallati te ri me ashensor me administrim te rregullt prane S Lexo më tepër
21.04.2022

87000 Euro

  • 1
  • 2
  • © ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.