Loading Loading...
Tapete 1/4
Durrës Individ
Tapete te ardhura nga Gjermania,permasat dhe coloret jane te ndryshme,160×230,,,,185×270,,,,,200×
Lexo më tepër
19.10.2023

6500 Lek

Shitet Tapet i holle 1/1
Durrës Individ
Shitet nje tapet i holle i perdorur. Permasat 160×230. Çmimi: 2500 Lek
Lexo më tepër
19.10.2023

2500 Lek

Shitet Tapet i holle ne gjendje shume te mire 1/2
Durrës Individ
Shitet tapet i holle ne gjendje shume te mire,permasat jane 140×200.Çmimi 3000lek
Lexo më tepër
19.10.2023

3000 Lek

Okazion Shitet Tapet i Holle 1/1
Durrës Individ
Shitet nje tapet ne gjendje shume te mire. Permasat e tapetit 140×180. Çmimi 2500Lek
Lexo më tepër
19.10.2023

2500 Lek

Tapeta te ardhur nga Gjermania 1/2
Durrës Individ
🇧🇪🆕️Tapeta te ardhur nga Gjermania 🆕️ 🇧🇪 Permasa 185 me 270 Cmimi: 7000Lek
Lexo më tepër
19.10.2023

7000 Lek

Shitet tapet i perdorur 1/1
Durrës Individ
Shitet tapet i perdorur ne gjendje shume te mire Permasat 140×200 Cmimi: 3000Lek Transport Falas
Lexo më tepër
19.10.2023

3000 Lek

Shitet Tapet i holle 1/2
Durrës Individ
Shitet nje tapet i holle me permasa 160×220,gjendja shume e mire. Cmimi: 3500Lek Kontakt: +355 68
Lexo më tepër
19.10.2023

3500 Lek

Okazion Shitet Tapet i Holle 1/2
Durrës Individ
Shitet nje tapet i holle ne gjendje shume te mire,permasat 140×190. Çmimi: 3000Lek Kontakt: +355
Lexo më tepër
19.10.2023

3000 Lek

Shitet Tapet i perdorur ne gjendje Perfekte 1/3
Durrës Individ
Shitet Tapet pak i perdorur ne gjendje shume te mire. I holle qe mund te lahet dhe ne lavatriçe.
Lexo më tepër
19.10.2023

4500 Lek

© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.