Loading Loading...
EkonomistFinancier 1/1
Durrës Individ
Përmbledhje e Pozicionit: Njohja të mira të gjuhës italiane. Koordinimi i punëve me kolegë
Lexo më tepër
22.01.2024

0 Lek

Kerkohet Shofer CE 1/2
Durrës Individ
WorkItaly kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm: Shofer me kohë
Lexo më tepër
17.10.2023

2880 Euro

NENPUNES ZYRE 1/2
Durrës Individ
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transpo
Lexo më tepër
15.06.2023

60000 Lek

Shofer Autobusi 1/1
Durrës Individ
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e
Lexo më tepër
09.06.2023

2400 Euro

Kerkohet shofer CE 1/1
Durrës Individ
Kompania e transportit WORK ITALI kërkon të punësojë shofer me patent CE... me përvojë pune
Lexo më tepër
09.06.2023

2880 Euro

SHOFER BISARCA 1/2
Durrës Individ
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, Kerko
Lexo më tepër
09.06.2023

4000 Euro

Shofer CE 1/2
Durrës Individ
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transpo
Lexo më tepër
05.06.2023

2750 Lek

OPERATIV LOGJISTIK 1/1
Durrës Individ
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transpo
Lexo më tepër
16.05.2023

500 Euro

Kerkohet ElektroAuto 1/1
Durrës Individ
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërk
Lexo më tepër
07.04.2023

500 Euro

Kerkohet mekanik 1/1
Durrës Individ
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërk
Lexo më tepër
07.04.2023

500 Euro

INERMIER 1/1
Durrës Individ
Kompania “‘Work Italy’’ kërkon të punësoj: INFERMIER/E Paga fikse 1700€ + 200€ per j
Lexo më tepër
28.03.2023

1700 Euro

OPERATIV LOGJISTIKE 1/1
Durrës Individ
KOMPANIA E TRANSPORTIT WORK ITALY KERKON TE PUNESOJ 1 PUNOJES NE PROFILIN: NENPUNES ZYRE OPERATIVE N
Lexo më tepër
21.03.2023

60000 Lek

Kerkohet Shofer me Patent c 1/1
Durrës Individ
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërk
Lexo më tepër
13.03.2023

660 Euro

SHOFER ME PATENT C 1/1
Durrës Individ
WorkItaly kërkon të punësojë menjëherë shofere me Patenten C me eksperience me Betoniere , TE
Lexo më tepër
17.02.2023

660 Euro

SHOFER KAMIONI 1/1
Durrës Individ
Kompania e transportit WORK ITALI kërkon të punësojë shofer me patent CE... ne Shqiperi , Koso
Lexo më tepër
17.02.2023

2750 Euro

SHOFER AUTOBUSI 1/1
Durrës Individ
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e
Lexo më tepër
17.02.2023

2160 Euro

KErkohet Shofer Autobusi 1/1
Durrës Individ
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e
Lexo më tepër
08.02.2023

2160 Euro

SHOFER KAMIONI 1/1
Durrës Individ
Kompania e transportit WORK ITALI kërkon të punësojë shofer me patent CE... ne Shqiperi , Koso
Lexo më tepër
23.01.2023

2750 Euro

SHOFER AUTOBUSI 1/1
Durrës Individ
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e
Lexo më tepër
28.12.2022

2160 Euro

Shofer kamioni 1/1
Durrës Individ
Kompania e transportit WORK ITALI kërkon të punësojë shofer me patent CE... ne Shqiperi , Koso
Lexo më tepër
28.12.2022

2750 Lek

SHOFER AUTOBUZI 1/1
Durrës Individ
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e
Lexo më tepër
15.12.2022

585 Euro

KERKOHET EKONOMIST 1/1
Durrës Individ
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërk
Lexo më tepër
23.11.2022

60000 Lek

Shofer Kamioni 1/1
Durrës Individ
Kompania Work Italy kerkon te punesoj Shofer kamioni te klasit CE Pune e mire dhe afatgjate
Lexo më tepër
18.11.2022

660 Euro

Kerkohet Ekonomiste 1/1
Durrës Individ
Kompania WorkItaly kerkon te punesoj menjehere punojes Ekonomist/e... Aplikimet mund ti kryeni duke
Lexo më tepër
25.10.2022

600 Euro

Kerkohen agjente pa eksperience ! 1/3
Tiranë Individ
Kerkohen operator/e per gjuhet : Spanjisht,Italisht,Anglisht,Gjermanisht Ajo cka ofrojme eshte :
Lexo më tepër
05.10.2022

1000 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.