Loading Loading...
MacBook Pro with Touch Bar 2020  256 GB SSd 1/3
Durrës Individ
Shitjet Macbook 13 inc, me pak se nje muaj i perdorur. Shoqerohet me kuti dhe aksesoret perkates.
Lexo më tepër
15.06.2022

1500 Euro

Super per call center me super cmim ssf 1/2
Tiranë Individ
Fujitsu model d756 💥Procesor gener 6 💥Ram 8Gb 💥Hdd 500Gb https://www.instagram.com/ma
Lexo më tepër
12.11.2021

145 Euro

Laptop HP EliteBook 820 Core i54300U 4Ram 8GB 1/4
Tiranë Individ
Laptop HP ElitBook 820 Core i5 4300U 4 Ram 8GB hdd 320GB Tastier me led 📥Modeli mei
Lexo më tepër
12.07.2021

250 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.