Loading Loading...
1/2
Durrës Individ
Mbyllet restorant ODA ne Durres. Gjithshka ne shitje , nen kosto. Kendi i gatimit,(sobe, frigorifer
Lexo më tepër
14.09.2021

200 Lek

1/4
Fier Individ
shitet banak me gjatesi 5m , raft vitrin super modern si dhe dy rafte magazinimi
Lexo më tepër
07.07.2021

2400 Euro

1/2
Kurbin Individ
Dear Sir / Madam, We are currently providing Finance for projects/businesses through Loans or Deb
Lexo më tepër
25.05.2021

1000 USD

1/2
Tiranë Individ
18.05.2021

500 Euro

© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.