Loading Loading...
QTA kurse ne Analize Matematike 2 1/1
Tiranë Individ
A e dini që QTA është lider për të përgatitur studentët në lëndët e tyre në universitet?
Lexo më tepër
16.11.2022

1000 Lek

QTA Kurse ne Analize Matematike 1 1/1
Tiranë Individ
Nëse je një student dhe të duhet të përmirësohesh në lëndën e Analizës Matematikore 1, QTA
Lexo më tepër
16.11.2022

1000 Lek

Kodim pr fmij 1/1
Tiranë Individ
Kodim për fëmijë. Kursi më i ri për të gjithë femijët nga mosha 6 vjeç deri në 17 vjeç.
Lexo më tepër
14.11.2022

15000 Lek

QTA Kurs 2 ditor Graphic Design 1/1
Tiranë Individ
Jeni të kushtuar ndaj punës dhe nuk keni kohë të kryeni një trajnim? Qendra e Trajnimeve të Av
Lexo më tepër
12.11.2022

5000 Lek

QTA Kurse intesive ne gjuhe te huaja 1/3
Tiranë Individ
Mëso një gjuhë të re në QTA. Tek ne do të gjeni të vetmit pedagogë që do arrijnë tju perfe
Lexo më tepër
11.11.2022

1000 Lek

QTA Trajnim profesional ne AutoCAD dhe Revit 1/1
Tiranë Individ
A e dini që në QTA do të gjeni të vetmit profesionist që do ju orientojnë në karrierë? Trajn
Lexo më tepër
11.11.2022

15000 Lek

Trajnim profesional n Windows Server 1/1
Tiranë Individ
Tashmë mund të mësoni sesi të menaxhoni një Windows Server nga shtëpia. Merrni pjesë në traj
Lexo më tepër
04.11.2022

25000 Lek

Trajnim profesional n SQL 1/1
Tiranë Individ
Jeni të interesuar sesi të dhënat tuaja ruhen nëpër website të ndryshme? Trajnimi i Database p
Lexo më tepër
04.11.2022

25000 Lek

QTA Kurse ne lenden e matematikes 1/1
Tiranë Individ
Nëse dëshironi të keni rezultate të shkëlqyera në lëndën e Matematikës, QTA ju fton të mer
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

Trajnim profesional ne paketen Office 1/1
Tiranë Individ
Keni hasur gjithmonë vështirëse për të krijuar dokumente në Word 📄, për të bërë llogari
Lexo më tepër
28.10.2022

10000 Lek

Kurse ne gjuhen gjermane 1/1
Tiranë Individ
Tashmë të mësosh gjuhën gjermane 🇩🇪 nuk do të jetë më e vështirë. QTA ofron kurse të
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

QTA Trajnim profesional ne programim Financa 1/1
Tiranë Individ
Financa 5 📊 është një program shumë i njohur në fushën e kontabilitetit 📉 e cilapërdore
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

QTA Kurse per gjuhen italiane 1/1
Tiranë Individ
A e dini që QTA është një qendër që ofron kurse dhe çertifikime ndërkombëtare të gjuhës i
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Euro

Kurse per gjuhen angleze QTA 1/1
Tiranë Individ
Regjistrimet janë hapur. Mirëpresim të gjithë nxënësit dhe studentët 👨‍🎓 që duan të
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

QTA Trajnim profesional ne Graphic Design 1/2
Tiranë Individ
Nëse doni një karrierë të suksesshme 💡 si dizajner, tashmë mundeni. QTA ofron paketën profe
Lexo më tepër
28.10.2022

25000 Lek

Trajnim profesional ne gjuhen C Sharp 1/1
Tiranë Individ
Tashmë krijimi i programeve dhe aplikacioneve është i thjeshtë ✨ vetëm duke studiuar pranë Q
Lexo më tepër
28.10.2022

30000 Lek

QTA Trajnim profesional ne gjuhen Java 1/1
Tiranë Individ
QTA fton të gjithë studentët dhe personat që kanë dëshirë të mësojnë gjuhën e programimit
Lexo më tepër
28.10.2022

30000 Lek

QTA Kurse ne programin internacional A Level 1/1
Tiranë Individ
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin A-Levels. Çfarë është A-Levels? Ad
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

QTA Kurse ne programin internacional IB 1/1
Tiranë Individ
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin IB (International Baccalaureate). Çfar
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

QTA Trajnim profesional ne Front End Develop 1/3
Tiranë Individ
QTA – Trajnim profesional në Front-End Developer Gjithmonë keni dashur që të zhvilloni një f
Lexo më tepër
28.10.2022

25000 Lek

QTA Pergatitje per Maturen Shteterore 2023 1/4
Tiranë Individ
Të dashur maturantë, QTA, si një qendër ekselence, ju fton të merrni pjesë në programin e p
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

QTA Kurse ne programin internacional IGCSE 1/4
Tiranë Individ
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin International General Certificate of Se
Lexo më tepër
28.10.2022

0 Lek

Trajnim i avancuar ne Graphic Design 1/1
Tiranë Individ
Keni menduar ndonjëherë sesi krijohet një libër? Ose, a keni pyetur sesi mund të krijoni logo p
Lexo më tepër
13.10.2022

18000 Lek

Trajnim i avancuar ne paketen Office 1/1
Tiranë Individ
Bëhuni një ekspertë në paketën Microsoft Office duke marrë pjesë në trajnimin e avancuar të
Lexo më tepër
12.10.2022

100 Euro

PROGRAMIM Trajnim i avancuar ne gjuhen C 1/1
Tiranë Individ
Gjithmonë keni pasur dëshirë të krijoni aplikacione desktop por nuk keni pasur kohë dhe nuk ken
Lexo më tepër
11.10.2022

25000 Lek

 • 1
 • 2
 • © shopoles.com 2020 - 2022 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.