Loading Loading...
Shitet Paisje Sportive 1/4
Durrës Individ
Paisje sportive,sherben per forcimin e muskujve te barkut,kraheve,kembeve etj.Ideale dhe shume prakt
Lexo më tepër
19.05.2022

9000 Lek

Shitet Karroce ndihmese 1/3
Durrës Individ
Karroce ndihmese per personat me probleme shendetesore,gjendja e re e sapo ardhur nga Gjermania. Ç
Lexo më tepër
19.05.2022

10000 Lek

Paisje per reabilitimin e kembeve 1/1
Durrës Individ
Paisje per reabilitimin e personave ne probleme ne kembe dhe duar,gjendja e re. E sapo ardhur nga Gj
Lexo më tepër
19.05.2022

6000 Lek

Paisje per riaftesimin e personave me problem 1/1
Durrës Individ
Paisje per riaftesimin e personave me probleme shendetesore.E sapo ardhur nga Gjermania gjendja e re
Lexo më tepër
19.05.2022

6000 Lek

Shitet Masazhator 1/2
Durrës Individ
Shitet nje masazhator ,ideal per nje çlodhje pas pune,relaksues,qetesues.Masazhatori ka 3 koka te n
Lexo më tepër
19.05.2022

2500 Lek

Syze per zhytje 1/2
Durrës Individ
Syze per zhytje,te gjitha prej xhami te temperuar.Te sapo ardhur nga Gjermania,super cilesi. Çmime
Lexo më tepër
05.04.2022

1500 Lek

Syze per zhytje 1/2
Durrës Individ
Syze per zhytje.Sapo kane ardhur nga Gjermania.Syzet jane prej xhami te temperuar . Çmimi fillon n
Lexo më tepër
05.04.2022

1500 Lek

Okazion Shitet Orbitrek 1/4
Durrës Individ
Shitet nje orbitrek ne gjendje te shkelqyer pune.Stepi ka rregullatorin e forces si dhe ekranin i ci
Lexo më tepër
22.03.2022

28000 Lek

Oferte Shitet nje Orbitrek gjysem profesional 1/5
Durrës Individ
Shitet nje orbitrek gjysem profesional i sapo ardhur nga Gjermania.Aparatura mat kohen,shpejtesine,k
Lexo më tepër
22.03.2022

33000 Lek

Elektrostimulator per relaksimin muskujsve 1/3
Durrës Individ
🇧🇪 Elektrostimulator per relaksimin muskujsve te kembeve. Fantastike pas nje dite te lodheshm
Lexo më tepër
22.03.2022

100 Euro

Masazhator Universal per relaksim muskujsh 1/1
Durrës Individ
Masazhator Universal per relaksim muskujsh Masazhator universal,fantastik per masazhimin e pjeseve
Lexo më tepër
22.03.2022

2500 Lek

Ore Dore per rregullimin e presionit gjakut 1/1
Durrës Individ
Ore Dore per rregullimin e presionit gjakut Ore dore e cila sherben per rregullimin e presionit te
Lexo më tepër
22.03.2022

3000 Lek

Masazhator per relaksim muskujsh 1/1
Durrës Individ
Masazhator i sapo ardhur nga Gjermania.Ideal per nje relaksim te kembeve tuaj pas nje lodhje ne pune
Lexo më tepër
22.03.2022

9000 Lek

Suport per demtime serioze te kembes 1/2
Durrës Individ
Suport per demtime serioze te kembes,e ardhur nga Gjermania cilesi shume e mire.Nr.i kembes eshte un
Lexo më tepër
22.03.2022

3500 Lek

Shitet Biciklet Bianchi full Campagnolo group 1/2
Tiranë Individ
Shitet Bianchi 605 full Campagnolo groupset klasike 1990 per arsye mosperdorimi
Lexo më tepër
13.05.2021

300 Euro

© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.