Loading Loading...
Shitet kamer HD profesionale JVC GMYHM100E 1/2
Tiranë Individ
Shitet kamer HD profesionale JVC GMY-HM100E. Eshte pothuajse e paperdorur dhe shitet e kompletuar s
Lexo më tepër
23.03.2022

1000 Euro

Oferte Shitet Kabell Alarmi 8Fije 1/2
Durrës Individ
Oferte Shitet Kabell Alarmi 8Fije 6c*0.22mm2+2*0.5mm2 Pure Copper White jacket
Lexo më tepër
11.02.2022

3500 Lek

Ushqyes 12V 05A EU Plug 1/1
Tiranë Individ
25.01.2022

200 Lek

Ushqyes 12V 1A 1/1
Tiranë Individ
25.01.2022

400 Lek

Oferte Kit Sistem Alarmi me karte SIM 1/1
Tiranë Biznes
Ofertë Kit Sistem Alarmi me kartë SIM Seti përfshin: Centralin + Tastierë GSM që bën thirrje
Lexo më tepër
13.01.2022

16900 Lek

Okazion Shitet Sensor Tymi me Bateri 1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shitet Sensor Tymi me Bateri I përshtatshëm për Shtëpi, Zyra, Magazina etj Punon i vec
Lexo më tepër
13.01.2022

1500 Lek

Shitet Kabell Antene Coaxial RG6 Baker 100M 1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shitet Kabell Antene Coaxial RG6 Baker 100M Sasi e limituar Cmimi në ofertë 1000 Lek (Fi
Lexo më tepër
13.01.2022

1000 Lek

Okazion Set Kamera Makine Full HD 1/1
Tiranë Biznes
Okazion Set Kamera Makine Full HD Seti Përmban: Kamerën Para Kamera e Pasme Aksesorët përkat
Lexo më tepër
13.01.2022

4800 Lek

Oferte Kamera HD 360Grade Wifi 1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shitet P2P Phone Camera Funksionet : IP HD Camera Thirrje nga Telefoni drejt Kamerës d
Lexo më tepër
13.01.2022

5400 Lek

Super Oferte Set Kamerash Sigurie HD 1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte Set Kamerash Sigurie HD Ne set jan te perfshira : 4Kamera te Brendshme High Definitio
Lexo më tepër
02.01.2022

14400 Lek

Okazion Shiten Kamera Sigurie 1/1
Tiranë Biznes
Okazion Shiten Kamera Sigurie importuar nga Anglia. Kamera Indoor HD AHD Night Vision Sasi e limi
Lexo më tepër
26.10.2021

1490 Lek

© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.