Loading Loading...
1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte Biciklet Bianchi Kosh, parafango, zgare Info Whatsapp ose Viber
Lexo më tepër
17.05.2021

7900 Lek

1/2
Tiranë Individ
Biciklet origjinale e ardhur nga zvicra pak e perdorur ne gjendje te mire pune
Lexo më tepër
20.02.2021

120 Euro

1/3
Durrës Individ
Super Oferte Shitet Biçiklete e ardhur nga Gjermania ne gjendje shumë te mire,nr 26 Disponojme
Lexo më tepër
06.02.2021

13000 Lek

1/2
Durrës Individ
Super Oferte Shitet Biciklete per femije. Gjendje perfekte Disponojme e modele te tjera Cmimi: 30
Lexo më tepër
30.01.2021

3000 Lek

1/2
Durrës Individ
Super Oferte Shitet Biciklete MB. Gjendje perfekte Disponojme e modele te tjera. Cmimi: 140Mije L
Lexo më tepër
29.01.2021

14000 Lek

1/3
Durrës Individ
Super Oferte Shitet Biciklete per femije. Gjendje perfekte Disponojme e modele te tjera Cmimi: 25
Lexo më tepër
22.01.2021

2500 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte ischer Bike e kompletuar me zgare dhe parafango. 26inch.Marshe Shimano 7×3. Shale dh
Lexo më tepër
23.11.2020

90 Euro

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Bike Chaka Goma te reja 26inch dhe Shale e re Marshe shimano 7×3 Info whatsapp ose Viber
Lexo më tepër
23.11.2020

10000 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Oferte Speciale Shitet Moongose Bike MTB 26CE Moongose Project Shal dhe Goma te reja. Marsha Shim
Lexo më tepër
23.11.2020

9500 Lek

1/2
Tiranë Biznes
Okazion TECHNO BIKE (From Germany) Full Suspension. Amortizator para dhe ne mes. 26-inch. Marshe S
Lexo më tepër
23.11.2020

100 Euro

1/1
Tiranë Biznes
Okazion Biciklete me amortizim para dhe mbrapa 26inch. Marshe 7x3 Goma dhe Companjol te ri. Info
Lexo më tepër
23.11.2020

8500 Lek

1/1
Tiranë Biznes
Super Oferte Effedi Bikes Disqe 26inch Gjendja shum e mir, e kompletuar me zgar dhe parafango. Ma
Lexo më tepër
23.11.2020

9500 Lek

1/2
Tiranë Biznes
Shitet Biciklet MTB akull e re Goma dhe disqe origjinale. Parafango dhe shale e re Marshe Shimano
Lexo më tepër
23.11.2020

10000 Lek

© ofertadites.al 2020 - 2021, Të gjithë të drejtat e rezervuara.