FAQPyetje të shpeshta

Rreth Ofertadites:

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbimin më të lehtë, më të shpejtë dhe më të sigurt në tregtinë online në Shqipëri dhe Kosovë. Për këtë arsye, Individë dhe Biznese zgjedhin faqen tonë çdo ditë për të pasur një biznes të suksesshëm.

Llogaria Përdoruesit & Reklamat

Krijoni një llogari të re

Për të krijuar një llogari të re ju mund të klikoni këtu

Si të Postoj Njoftim të Ri
 1. Identifikohuni në faqe. Nëse nuk jeni të regjistruar, ju lutemi klikoni këtu për tu regjistruar.
 2. Klikoni Posto Njoftim
 3. Ju lutemi plotësoni të gjitha fushat e kërkuara.
 4. Pasi të keni postuar njoftimin tuaj prisni që ai të verifikohet nga stafi i faqes.Sapo njoftimi juaj të jetë verifikuar, do t’ju shfaqet në faqe.
 5. Nëse ju duhet ndihmë shtesë na kontaktoni këtu
Cilat janë kushtet për të postuar një njoftim të ri.
 1. Në faqen tonë mund të postojë kushdo që dëshiron të shesë dicka
 2. Njoftimet mund të Modifikohen dhe Rinovohen
 3. Eshtë i ndaluar dublikimi I njoftimeve
 4. Si mund të bëj një njoftim Premium ose Diamant. Avantazhet që ofrojnë:

  Premium do të postohet në të majtë dhe të djathtë të faqes kryesore Ofertadites, gjithashtu dhe në gjitha faqet e tjera.

  Njoftimi juaj Diamant do të postohet në pozicion të dedikuar me etiketën e kuqe "OFERTA DITËS" dhe Diamant. Duke e bërë atë më të dukshëm midis shumë reklamave të tjera.

 5. Gjithashtu njoftimet do të postohen në Rrjetet Sociale
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.