Na KontaktoniNdihmë Online 24/7

Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja

E Hënë deri të Premte, nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Ne do bëjmë më të mirën për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve brenda një kohe sa më të shpejtë

Nëse keni një pyetje, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe ne do t'ju kthejmë përgjigje sa më shpejt.

Qëndroni në kontakt

Plotësoni formularin më poshtë dhe ne do t'ju kthejmë përgjigje brenda 48Orëve.

© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.