Kriteret qe duhet te keni parasysh per te shitur makinen tuaj shpejt

Postuar me 11.06.2021 Postim i Verifikuar

Këshilla që duhet të dini për të shitur makinën tuaj shpejt. Kur vendosni të shisni makinën tuaj, duhet të keni parasysh disa kritere :

Shkruani një njoftim të qartë e të detajuar :

Mundohuni të shkruani të gjitha karakteristikat e produktit që dëshironi të shisni. Cfarë do të dëshironit të dini nëse do të ishit ju personi i interesuar për të blerë ? Bëni një përshkrim të qartë, të sinqertë dhe të plotë. Çdo detaj ka rëndësi kur bëhet fjalë shitjen e makinës tuaj.

Bëni foto të qarta

Fokusoni mirë objektin dhe kërkoni një sipërfaqe të thjeshtë, me sa më pak objekte te tjera. Një foto e bukur ju ndihmon të tërhiqni vëmendjen e shumë personave të interesuar .

Vendosni një cmim real

Nëse jeni të pavendosur për çmimin, hidhini një sy njoftimeve tjera të ngjashme me tuajin, të publikuara në Ofertadites. Kjo do t'ju ndihmojë të vendosni çmimin më të mirë.

Bëni një hulumtim të plote mbi çmimet e tregut. Nëse vendosni çmimin e duhur, atëherë do ta keni me te lehtë të shisni makinen tuaj. Vendosja e një çmimi të gabuar mund t'ju kushtojë javë ose madje muaj për të marrë një telefonatë nga dikush i interesuar. Mos harroni të merrni parasysh gjendjen e automjetit tuaj në krahasim me të tjerët të së njëjtës markë dhe tip.

Pra, një vlerësim i saktë i makinës suaj mund të nënkuptojë një shitje të garantuar.

Cila është vlera e automjetit tuaj?

Përdorni Ofertadites.al për të përcaktuar vlerën e makinës suaj. Ofertadites ofron mundësinë e kërkimit të avancuar për automjetet e postuara përfshirë :

 

Njoftimet që do ju shfaqen përfaqësojnë konkurrencën tuaj dhe ato do t'ju ndihmojnë të merrni një ide që të vendosni një cmim sa më real e konkurues. Por mbani mend se kto janë cmime referuese, jo çmime aktuale të shitjes. Krahasoni kilometrazhin, vitin, gjendjen, dhe detaje te tjera per te vendosur cmimin përfundimtar.

 

Takohuni Personalisht

Pasi të keni krijuar kontakt me blerësin, takojeni atë personalisht. Kështu do të jeni në gjendje të verifikoni gjendjen e produktit, dhe të dy mund të mbyllni marrëveshjen me sukses.

© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.