Ushqyes 12V 1A
400 Lek
Postuar më 25.01.2022
Njoftim i Verifikuar
Electronics

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Electronics

+355699729927

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 400 Lek
  • Kategoria: Audio Video e CCTV
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Ushqyes 12V 1A
AC 12V Adapter 1 Amper
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.