Elektronika/Audio Video e CCTV/Ushqyes 12V 05A EU Plug
Ushqyes 12V 05A EU Plug
200 Lek
Postuar më 25.01.2022
Njoftim i Verifikuar
Electronics

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Electronics

+355699729927

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 200 Lek
  • Kategoria: Audio Video e CCTV
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Ushqyes 12V 1A
AC 12V Adapter 0.5 Amper
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.