Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/Trajnim profesional n Windows Server
Trajnim profesional n Windows Server
25000 Lek
Postuar më 04.11.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraadronis

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraadronis

+355694872493

  • Cmimi: 25000 Lek
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Tashmë mund të mësoni sesi të menaxhoni një Windows Server nga shtëpia. Merrni pjesë në trajnimin e radhës të Windows Server Administration i cili zhvillohet online në platformën Azure Cloud Service dhe në server fizikë.
Për më shumë informacione, na kontaktoni në DM ose në Whats app në numrin +355694872493.
Ju mirëpresim!
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.