Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/Trajnim i avancuar ne paketen Office
Trajnim i avancuar ne paketen Office
100 Euro
Postuar më 12.10.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraadronis

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraadronis

+355694872493

  • Cmimi: 100 Euro
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Bëhuni një ekspertë në paketën Microsoft Office duke marrë pjesë në trajnimin e avancuar të paketës Microsoft Office ku do të trajtohen programe: Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook. Dhe risia është që do të trajtohen versionet 2019 (edhe 2016) të paketës.

Trajnimi bazohet mbi programin e Microsoft për çertifikimin si ekspertë të përdorimit të paketës Microsoft Office.

Materiale dhe informacione janë të përfshira në çmim.

Trajnimi kushton 100 euro.

Për më shumë informacione, na shkruani në DM ose në Whats app në numrin +355694872493.
Ju mirëpresim!
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.