Modë e Sport/Paisje Sportive/Suport per demtime serioze te kembes
Suport per demtime serioze te kembes
3500 Lek
Postuar më 19.10.2023
Njoftim i Verifikuar
Mosprit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Mosprit

+355682222755

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 3500 Lek
  • Kategoria: Paisje Sportive
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Suport per demtime serioze te kembes,e ardhur nga Gjermania cilesi shume e mire.Nr.i kembes eshte universale pasi hapet dhe mbyllet me mekanizem.
Çmimi: 3500Lek
Kontakt: +355 682222755
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.