SHOFER KAMIONI
660 Euro
Postuar më 12.12.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 660 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Prishtinë Kosovë
Kompania e
transportit WORK ITALI
kërkon të punësojë
shofer me patent CE
me përvojë pune.
kushte pune shumë të mira dhe afatgjat
me paga duke filluar max nga 660 € në javë
per info
Cel: +355 676 053 771
Cel: +355 675 002 124

OSE NA DERGONI EMAIL: job@work-italy.com
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.