SHOFER KAMIONI
2750 Euro
Postuar më 23.01.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2750 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania e transportit WORK ITALI
kërkon të punësojë
shofer me patent CE... ne Shqiperi , Kosove dhe Maqedoni
me përvojë pune.
kushte pune shumë të mira dhe afatgjat
Pagese e kenaqeshme 2750€ ne muaj.
NE JU BEJME DHE DOKUMENTA EUROPIANE
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.