Shofer Kamioni
660 Euro
Postuar më 18.11.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 660 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania Work Italy kerkon te punesoj Shofer kamioni te klasit CE
Pune e mire dhe afatgjate
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.