Shofer kamioni
2750 Lek
Postuar më 28.12.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355676053771

  • Cmimi: 2750 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania e transportit WORK ITALI
kërkon të punësojë
shofer me patent CE... ne Shqiperi , Kosove dhe Maqedoni
me përvojë pune.
kushte pune shumë të mira dhe afatgjat
PAGESA: 2750€ NE MUAJ
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.