Shofer CE
2750 Lek
Postuar më 05.06.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2750 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm:
Shofer me kohë të plotë për transport ndërkombëtar:
-Të jenë të pajisur me të gjitha patentat CE dhe CAP
-Të dinë gjuhën Italiane
- Të ketë kartë taografi
-Të kenë eksperiencë në Itali
CE:freight.drive@work-italy.com
Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë:
CE:freight.drive@work-italy.com
mund të kontaktoni në nr. +355 696035666. ose te shkruani ne Whatsapp
ose na kontatkoni ne Inbox (Direct message)
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.