SHOFER BISARCA
4000 Euro
Postuar më 09.06.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 4000 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, Kerkon te punesoje Shofera me patent CE Per BISARKE Kushte te mira pune , Pune te sigurte dhe afatgjate, Pages Deri ne 3210€
CDO SHPENZIM PER MARJEN E DOKUMENTAVE DHE SHPENZIMET E RRUGES VAJTJE ARDHJE JAN NE NGARKIM TE FIRMES. ...
mund te kontaktoni ne Whatsapp ne nr e celularit : +355 69 6035 666 ose ne Inbox/Dm (direct message)
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.