Punësim e Biznes/Ofroj Punë/SHOFER AUTOBUZI
SHOFER AUTOBUZI
585 Euro
Postuar më 15.12.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 585 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e sigurt dhe afatgjate.. Bashkohuni me ne
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.