Punësim e Biznes/Ofroj Punë/SHOFER AUTOBUSI
SHOFER AUTOBUSI
2160 Euro
Postuar më 28.12.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2160 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e sigurt dhe afatgjate.. Bashkohuni me ne
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.