Punësim e Biznes/Ofroj Punë/Shofer Autobusi
Shofer Autobusi
2400 Euro
Postuar më 09.06.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 2400 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D pages e kenaqeshme dhe pune e sigurt dhe afatgjate.. Bashkohuni me ne... PAGESA 2160€ NE MUAJ AKOMODIM FALAS
Pagese e kenaqeshme
Mundesi per letra europiane
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.