Shitet Trualli
52000 Euro
Postuar më 16.03.2022
Njoftim i Verifikuar
irisoftproperties2022

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

irisoftproperties2022

0694050456

  • Cmimi: 52000 Euro
  • Kategoria: Tokë e Truall
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Shitet Trualli
Siperfaqja: 500 metra
Me dokumentacion të rregullt.
Eshte afer liqenit dhe rruges.
Lartësia maksimale në kate: 3
Lartësia maks. në metra: 11 metra
Koeficenti ndërtimi: 0.6
Shfrytëzimi: 30%
Kufizime Ligjore Nuk është Zonë e mbrojtur Natyrore
Cmimi: 52mije euro
Vendndodhja:Fark
☎️Për më shumë informacion: +355676742514
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.