Modë e Sport/Paisje Sportive/Shitet Karroce ndihmese
Shitet Karroce ndihmese
10000 Lek
Postuar më 19.10.2023
Njoftim i Verifikuar
Mosprit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Mosprit

+355682222755

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 10000 Lek
  • Kategoria: Paisje Sportive
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Karroce ndihmese per personat me probleme shendetesore,gjendja e re e sapo ardhur nga Gjermania.
Çmimi: 10.000Lek
Kontakt: +355 682222755
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.