Elektronika/Telefona Celular/Shitet Karroce ndihmese
Shitet Karroce ndihmese
35000 Lek
Postuar më 30.10.2022
Njoftim i Verifikuar
Porosit Tani
Auto

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Auto

+355694444288

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.

Postuar nga Auto

Kontakto Shitësin

  • Cmimi: 35000 Lek
  • Kategoria: Telefona Celular
  • Vendodhja: Bulqizë Shqipëri
sd
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.