Pasuri të Paluajtëshme/Ambiente Biznesi /SHitet ambjent biznezi ne Elbasan
SHitet ambjent biznezi ne Elbasan
25000 Euro
Postuar më 14.01.2022
Njoftim i Verifikuar
albanianproperty15

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

albanianproperty15

0693857155

  • Cmimi: 25000 Euro
  • Kategoria: Ambiente Biznesi
  • Vendodhja: Elbasan Shqipëri
Okazion!
Shitet ambjent biznesi ne Elbasan. Me tapi dhe hipoteke.
Adresa:Lagja partizani,Rruga Ismail Zyba
Ambjenti i brendshem 20 m² pa perfshir veranden.
Çmimi 25 000 €
Tel: 0693857155
© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.