Punësim e Biznes/Bashkëpunime/shiten pajisje biznesi
shiten pajisje biznesi
2400 Euro
Postuar më 07.07.2021
Njoftim i Verifikuar
ardit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

ardit

+355688256796

  • Cmimi: 2400 Euro
  • Kategoria: Bashkëpunime
  • Vendodhja: Fier Shqipëri
shitet banak me gjatesi 5m , raft vitrin super modern si dhe dy rafte magazinimi
© ofertadites.al 2020 - 2022 Të gjithë të drejtat e rezervuara.