Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/QTA Trajnim profesional ne AutoCAD dhe Revit
QTA Trajnim profesional ne AutoCAD dhe Revit
15000 Lek
Postuar më 09.12.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraetrajnimeveteavancuara

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraetrajnimeveteavancuara

+355698778837

  • Cmimi: 15000 Lek
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
A e dini që në QTA do të gjeni të vetmit profesionist që do ju orientojnë në karrierë? Trajnimi i AutoCAD pranë QTA-së do të jetë një vendim shumë i mençur.
QTA ofron trajnime në AutoCAD 2D, 3D, 3D MAX, REVIT dhe më tej nga profesionist të fushës me eksperiencë shumëvjeçare në treg.
Çfarë prisni? Për më shumë informacione, ju ftojmë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit +355 69 877 8837 / +355 69 207 8837 ose të na vizitoni në qendrën tonë e cila ndodhet në rrugën "Bilal Konxholli", afër Selvisë, Tiranë.
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.