Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/QTA Kurse per gjuhen italiane
QTA Kurse per gjuhen italiane
0 Euro
Postuar më 09.12.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraetrajnimeveteavancuara

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraetrajnimeveteavancuara

+355698778837

  • Cmimi: 0 Euro
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
A e dini që QTA është një qendër që ofron kurse dhe çertifikime ndërkombëtare të gjuhës italiane 🇮🇹 nga vetë universitetet italiane? 🇮🇹🏫
Na kontaktoni 📥 për më shumë informacione ose për të marrë pjesë. Kurset dhe grupet e reja nisin së shpejti. ⏲️
📱 Cel: +355 69 877 8837 / +355 69 207 8837
📍 Adresa: Rruga "Bilal Konxholli", afër Selvisë, Tiranë.
Ju mirëpresim!
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.