Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/QTA Kurse ne programin internacional A Level
QTA Kurse ne programin internacional A Level
0 Lek
Postuar më 28.10.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraetrajnimeveteavancuara

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraetrajnimeveteavancuara

+355698778837

  • Cmimi: 0 Lek
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Qendra e Trajnimeve të Avancuara ofron kurse për programin A-Levels. Çfarë është A-Levels?
Advanced level qualifications është një program 2-vjeçar, i cili ndiqet nga nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta dhe të dymbëdhjeta në sistemin arsimor shqiptar.
Për më shumë informacione, shiko postin e bashkëngjitur ose na kontaktoni në kontaktet e mëposhtme.
Për regjistrime 📘, ju ftojmë të na kontaktoni në numrat e telefonit:
☎️ +355 69 87 78 837
☎️ +355 69 20 78 837
Ju mirëpresim 😀 pranë qendrës tonë për informacione të mëtejshme.
📍 Adresa: Rruga "Bilal Konxholli", afër Selvisë, Tiranë.
© shopoles.com 2020 - 2022 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.