PROGRAMUES PHP
500 Lek
Postuar më 14.07.2022
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 500 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri

KËRKON
TË PUNËSOJË STAF 4 PERSONA 1 UDHËHEQËS I PROJEKTIT DHE 3 PROGRAMUES PHP
MSQL HTML ETJ
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.