Punësim e Biznes/Kurse Profesionale/Programim ne Java Kurs universitar
Programim ne Java Kurs universitar
28000 Lek
Postuar më 05.12.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraadronis

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraadronis

+355694872493

  • Cmimi: 28000 Lek
  • Kategoria: Kurse Profesionale
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
Gjuha më e fuqishme dhe më e përdorura, gjuha Java, është dhe do të jetë një gjuhë që gjithmonë do të ketë kërkesa. Prandaj, me një program të ri mësimi dhe praktike, ju ftojmë të regjistroheni në kurset e gjuhës Java.
Çfarë prisni? Zbuloni mrekullitë që gjuha Java ju ofron. Ju mirëpresim të merrni pjesë. Na kontaktoni në Whats App në numrin +355 69 487 2493 ose në emailin tonë kurseadronis@outlook.com.
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.