Punësim e Biznes/Bashkëpunime/Programim ne C++ KURS UNIVERSITAR
Programim ne C++ KURS UNIVERSITAR
25000 Lek
Postuar më 29.11.2022
Njoftim i Verifikuar
qendraadronis

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

qendraadronis

+355694872493

  • Cmimi: 25000 Lek
  • Kategoria: Bashkëpunime
  • Vendodhja: Tiranë Shqipëri
A e di që tashmë ka një mënyrë që të mësosh gjuhën C++ siç duhet? Trajnimi që ofrojmë në gjuhën e programimit C++ bazohet në një kurrikul ndërkombëtare e aplikuar nëpër universitetet amerikane me metoda bashkëkohore të materialeve dhe ndjekjes së kursit.

Bëje tënden tashmë. Ju mirëpresim të merrni pjesë. Na kontaktoni në Whats App në numrin +355 69 487 2493 ose në emailin tonë kurseadronis@outlook.com.
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.