Modë e Sport/Paisje Sportive/Paisje per reabilitimin e kembeve
Paisje per reabilitimin e kembeve
6000 Lek
Postuar më 19.10.2023
Njoftim i Verifikuar
Mosprit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Mosprit

+355682222755

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 6000 Lek
  • Kategoria: Paisje Sportive
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
Paisje per reabilitimin e personave ne probleme ne kembe dhe duar,gjendja e re. E sapo ardhur nga Gjermania
Cmimi: 6000Lek
Kontakt: +355 682222755
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.