Punësim e Biznes/Ofroj Punë/OPERATIV LOGJISTIKE
OPERATIV LOGJISTIKE
60000 Lek
Postuar më 21.03.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 60000 Lek
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
KOMPANIA E TRANSPORTIT WORK ITALY KERKON TE PUNESOJ 1 PUNOJES NE PROFILIN: NENPUNES ZYRE OPERATIVE NE SEKTORIN E TRANSPORTIT
-TE DIJE ITALISHT
-TE KETE EKSPERIENC PUNE
-PERSON SERIOZ DHE QE DESHIRON TE MESOJE APLIKONI NE EMAIL: job@workitaly.com ose ne NR e telefonit +355 69 6035 666
-PUNA NDODHET NE DURRES TEK ZYRAT TONA
© shopoles.com 2020 - 2023 Marktplaats Alle Rechte vorbehalten.