Punësim e Biznes/Ofroj Punë/OPERATIV LOGJISTIK
OPERATIV LOGJISTIK
500 Euro
Postuar më 16.05.2023
Njoftim i Verifikuar
WorkItaly

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

WorkItaly

+355696035666

  • Cmimi: 500 Euro
  • Kategoria: Ofroj Punë
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë 1 Punonjës (Meshkull) në profilin e mëposhtëm:

Nënpunës Zyre Operativ në Sektorin e Transportit (M):

-TE DIJE ITALISHT
-TE KETE EKSPERIENC PUNE
-PUNA NDODHET TEK ZYRAT TONA NE DURRES
-PERSON SERIOZ DHE QE DESHIRON TE MESOJE
Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, Pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë:
job@work-italy.com
ose mund të kontaktoni në nr. +355 69 6035666.
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.