Elektronika/Telefona Celular/Okazion shitet Iphone 8Plus
Okazion shitet Iphone 8Plus
25000 Lek
Postuar më 27.04.2022
Njoftim i Verifikuar
Astrit

Shitës I Verifikuar

Njoftimet

Astrit

+355692947341

Ky produkt është i vlefshëm për shërbim transporti me Korrier

Zgjidhni njoftimet që ofrojnë shërbim transporti dhe kontaktoni shitësin për Postë Falas.
Dërgojani të dhënat tuaja shitësit që të nisë porosinë.
Ju keni të drejtë të kontrolloni produktin tuaj gjatë dorëzimit, ju paguani vetëm nëse gjithçka është në rregull
Ofertadites & Posta nuk mbajnë përgjegjësi për mallrat e shitura nga shitësi.
  • Cmimi: 25000 Lek
  • Kategoria: Telefona Celular
  • Vendodhja: Durrës Shqipëri
IPHONE 8+
64 GB
BATERI LIFE 82%
GARANCI 1 MUAJ
DERGESA ME POSTE PAGESA CASH OSE ME BANKE NE TE GJITH VENDIN.PERFSHIRE KARIKUSIN.
Cmimi: 25.000Leke
Kontakt: +355 69 294 7341
© ofertadites.al 2020 - 2024 Të gjithë të drejtat e rezervuara.